Over Luwo en wat we doen

Richard en John

Eigenaren

Waar standaard eindigt beginnen wij!

Over ons

Wij zijn sinds 1979 actief binnen de cleanroomtechniek (pharma, micro elektronica, en fijn mechanica). Daarbij hebben wij een goed en kundig team die flexibel en klantgericht te werk gaan en hun vakgebied goed verstaan. Onze klanten zijn heel divers. Het gaat om (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie en top van de industrie. Luwo groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties. We hebben veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis.

Wij beloven jou

Wat doen wij

Luwo ontwerpt, bouwt en levert gevalideerde cleanrooms in de farmaceutische, elektronica en levensmiddelen industrie. Luwo realiseert een complete, schone omgeving voor elk productieproces gereed voor productie. U als klant kunt volledig de focus houden op het productieproces dat plaats moet gaan vinden in de cleanroom. Wij werken enkel met streng geselecteerde partners uit Nederland. Voor de wanden/plafonds van de cleanrooms gebruiken wij een gemoduleerd systeem die in bijna elke hoogte/lengte gefabriceerd kan worden.

In eigen beheer en onder schone-omstandigheden bespant Luwo CG-verdelers. Alle typen CG-verdelers kunnen met behulp van onze bespannerij worden (her)bespannen. Luwo fabriceert ook het frame-werk, uit aluminium, van de CG-verdelers. Dit betekent voor u dat u naast het (her)bespannen ook een reserve of nieuwe verdeler (of set) bij ons kunt kopen en/of op voorraad kan leggen. Altijd handig bij calamiteiten!

Wij hebben daarbij ook de mogelijkheid voor het leveren en bouwen van cleanroom meubels.

  • Overstapbanken
  • Lockers
  • Balie
  • Werkbladen

De inbouwcomponenten dienen als opslag in de OK van medische inventaris, waardoor zo min mogelijk deuropeningen worden gerealiseerd tijdens de ingreep in de OK. Hoe minder deuren er geopend zijn, hoe minder de luchtstroom in de OK wordt verstoord.
High pressure laminate (HPL) is een materiaal dat zich uitstekend leent voor het produceren van inbouwcomponenten. Hiervan maken wij de volgende onderdelen:

  • Handschoenen nis (soort apothekerskast)
  • Doorgeefkasten
  • Werkbladen

Een crossflow plenum (of kortweg crossflow) is een horizontaal luchtinblaassysteem (inbouw of opbouw wandsysteem) voor in een opdekruimte/pharma. Er wordt schone HEPA gefilterde lucht uit het luchtinblaassysteem geblazen. Voor het crossflow-systeem, in de luchtstroom, dient het instrumentarium te worden uitgepakt. Het Beschermd Gebied wordt in een opdekruimte voor de crossflow unit met een markering op de vloer afgebeeld. De instrumententafels waarop het steriele instrumentarium wordt uitgepakt, dient binnen deze vloermarkering te worden gepositioneerd. De grootste crossflow wand die wij hebben gerealiseerd is 15MTR bij een groot pharmaceutisch bedrijf.

Chat openen
Heb je een vraag?